Brace yourself

Ο φοίνικας αναγεννάτε από τις στάχτες του για να πεθάνει έπειτα από λίγα λεπτά, αναλογιζόμενος την φριχτή μοναξιά του κόσμου. Το απόλυτο τίποτα. Ο ιδρώτας σου εξατμίζεται κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα. Το γέλιο σου χάνεται μέσα σε επαναλαμβανόμενους ήχους. Το τσιγάρο σου γίνεται στάχτη και στο ποτήρι σου δεν έχει μείνει τίποτα άλλο, μόνο η μυρωδιά του αλκοόλ. Τα υγρά φιλιά είναι πλέον μια μακρινή ανάμνηση καθώς εκείνη απομακρύνεται στο σκοτάδι. Βίαια εκσπερμάτωση και έπειτα η αναπνοή επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Τίποτα. Επανάληψη. Επανάληψη μέχρι να κορέσουμε τις αισθήσεις μας. Μέχρι να νιώσουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Τίποτα. Αιώνιο χασμουρητό. Επανάληψη. Κεραυνοβόλος έρωτας. Ακραίο σεξ. Επικίνδυνη οδήγηση στην άκρη του γκρεμού. Χάπια, βελόνες, σκόνες. Η θανάτωση των αισθήσεων. Όλες οι μέρες της ζωής σου θα είναι έτσι. Όλες οι μέρες της ζωής σου θα παραμείνουν έτσι. Χωρίς πνοή. Θεέ μου αν υπάρχεις δώστης πνοή. Επανάληψη. Το κορίτσι είναι νεκρό. Απελπισμένη επανάληψη. Πανικός. Θλίψη. Τίποτα, είμαι πάλι μόνος.
Τις μικρές ώρες της νύχτας περπατάς μόνος με το πρόσωπο σκεπασμένο από την σκόνη. Η καρδιά σου χτυπά δυνατά. Τίποτα δεν άλλαξε. Μόνο μια ανάμνηση έχει απομείνει και ένας πόνος που σε βασανίζει κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός. Έντονη σύσπαση.
Ένας νεαρός σαγηνευτής στέκεται κάτω από τον μεγάλο πλάτανο. Τραγουδάει. Γοητεύει τις μάγισσες, μαγεύει τα κτήνη, κοιμίζει τους δαίμονες του κάτω κόσμου. Εκθειάζεται. όλα μοιάζουν με εφιάλτη. Επανάληψη. Τα ανθρώπινα λείψανα είναι τοποθετημένα και ταξινομημένα. Τίποτα δεν λείπει. Σε λίγο θα αρχίσει η μεγαλύτερη γιορτή που γνώρισε η ανθρωπότητα. Τα τραπέζια θα σκεπαστούν με τα νοστιμότερα εδέσματα. Το κρασί θα ρέει άφθονο. Γλυκές μελωδίες θα στοιχειώσουν τις ερεθισμένες σάρκες. Το όργιο θα αρχίσει. Έλα μην το σκέφτεσαι. Τα κορίτσια είναι όμορφα και οι τροφές σταλμένες από τους θεούς. Επανάληψη.
Έντονη σύσπαση.
Και αυτοί έρχονται από το σκοτάδι. Όλα τα δέντρα μοιάζουν νεκρά, λες και ένα τεράστιο διψασμένο στόμα ρούφηξε όλους τους χυμούς. Ξέρεις πόσο προσπάθησα? Καθόλου. Όλες μου οι προσπάθειες ήταν μια αντανακλαστική κίνηση. Ένα μούδιασμα στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Επανάληψη. Ας ξεφορτωθούμε αυτό το δέρμα. Επανάληψη. Σε αυτό το δωμάτιο έγιναν όλα. Τώρα είναι νεκρή. Τεχνητή αναπνοή. Όλες οι μέρες της ζωής σου θα είναι έτσι. Επανάληψη. Πνιγηρός κόκκινος αέρας. Κάψτε όλα τα πτώματα αφού πρώτα πάρετε όλα τους τα χρυσά δόντια. Σκόνη, καπνός, λάμψη. Η κιβωτός του χρόνου. Έναν αιώνα ήμουν μεθυσμένος και τώρα με αγγίζουν τα αιματοβαμμένα νύχια της ανθρώπινης τρέλας. Ο θεός να με βοηθήσει. Υδροκυάνιο. Μέρα βροχερή και θλιμμένη. Ξάπλωσες γυμνός στην γαλάζια ακτή αγνοώντας τα αιμοδιψή κουνούπια. Χαρούμενο ξημέρωμα. Το κορίτσι είναι νεκρό. Επανάληψη. Είσαι πάλι μόνος.

Επανάληψη

Επανάληψη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: